Skip to main content

PhDr. Adam Suchý

PhDr. Adam Suchý

klinický psycholog, psychoterapeut a soudní znalec

Původně vystudoval žurnalistiku, následně psychologii, působil ve FN Olomouc, nyní vede privátní praxi. Působí také jako asistent na LF MU Brno a trenér a supervizor Institutu Dialog (výcvik v Gestalt psychoterapii). Zastupuje ČR v Global Psychology Alliance, profesně se věnuje mj. transgender problematice, e-health či vlivu médií.

Publikuje v populárních a odborných časopisech, je autorem monografie Mediální zlo: mýty a realita (Triton, 2007), satirického románu Všechno se v dobré obrátí (Albatros média, 2022) a spoluautorem populárně naučné knihy Transgender (Jota, 2024).

Jako paralelní životní linka ho provází literární tvorba, rád fotí, jachtaří a pere se na trénincích sebeobrany. A celoživotně se snaží naučit se nebrat sám sebe a svět kolem tak vážně.

Původně vystudoval žurnalistiku, následně psychologii, působil ve FN Olomouc, nyní vede privátní praxi. Působí také jako asistent na LF MU Brno a trenér a supervizor Institutu Dialog (výcvik v Gestalt psychoterapii). Zastupuje ČR v Global Psychology Alliance, profesně se věnuje mj. transgender problematice, e-health či vlivu médií. Publikuje v populárních a odborných časopisech, je autorem monografie Mediální zlo: mýty a realita (Triton, 2007), satirického románu Všechno se v dobré obrátí (Albatros média, 2022) a spoluautorem populárně naučné knihy Transgender (Jota, 2024). Jako paralelní životní linka ho provází literární tvorba, rád fotí, jachtaří a pere se na trénincích sebeobrany. A celoživotně se snaží naučit se nebrat sám sebe a svět kolem tak vážně.

Téma: Všímavost a uvědomování v klinické praxi

Téma: Všímavost a uvědomování v klinické praxi

Přednosta Ústavu lékařské psychologie a psychosomatiky LF MU
Psycholožka a psychiatryně, Certifikovaná učitelka mindfulness
Vedoucí akademického centra MRPN, Neurolog, Neurovědec, Certifikovaný učitel mindfulness
SENIOR MINDFULNESS TEACHER, CERTIFIED MBSR TEACHER